nu bär det av

 
 

nike

Svart Nike
 
Har varit på jakt efter denna väldigt länge men det har varit slut varje gång eller bara funnits i fel storlekar.  Men nu äntligen.
 
Fick veta idag att det gick ganska bra på matte np vilket gör mig så otroligt glad, Så nu känns det som att man kan vara riktigt nöjd med själv. åhh så skönt. Jag far dessutom till Nyköping imorgon bitti och behöver inte tänka mer på matte på ett väldigt bra tag.

fredag

tjabba
 
Nu är det äntligen fredag och alla Nationella prov är äntligen över. Sista hade vi idag i matte. Så nu är det inte länge kvar till friheten!!! Har dessutom hunnit fylla 17 förresten lol.
 
Ska till en vän nu och fira den "provfria" peridoden som kommer bli nu ett tag framöver. tjoho
 
 

Nydala


Var på Nydala igår, träffade en del nya härliga människor och paddlade kajak av någon anledning. En bra kväll alltså.

RM

Emmas bild
 Åt tacobuffé på balder igår med cheerleadinglaget, Det var väldigt mysigt och maten var 10/10. Det blev ganska mycket snack om RM som vi ska på om ca 3 veckor(2 veckor tydligen!!!) och blev sjukt taggad, gu vet knappt vart jag ska ta vägen. Började tänka och typ planera om vad jag skulle ta med mig dit och typ allt möjligt som har med tävlingen att göra. taggataggatagga
 
 

Nike Roshe run

 
Nästa gång jag shoppar skor så ska jag ha dessa, eller dom svarta troligtvis. mmhm.
 
Håller på att skriva klart frågestunden just nu och har bestämt mig nu för att jag inte ska sova förens det är klart. Så nu är det bara att köra på så att det blir färdigt någon gång. 
 
 

re:stacks

 

senaste

 
Igår var jag och såg Divegrent med några kompisar, den var faktiskt väldigt bra! Hade inte så höga förväntningar på den eftersom att jag trodde att den skulle vara lite som en kopia av hunger games typ.
 
Ska försöka plugga lite nu och sen blir det kanske lite häng med kompisar.

-

 
Köpte denna idag på stan, väldigt väldigt skön.