Yankee candle

fick precis detta underbara doftljuset av mamma, det luktar verkligen hur gott som helst, det ska dessutom tydligen vara väldigt bra kvalla vilket är najs för alla ljus jag har haft har brunnit ner på bara någon timma typ.
 
ikväll ska jag och några kompisar träffas och kolla på the hobbit, den är riiiktigt bra. känns kul att träffa dom en sista gång också innan jag far till norge.
 

detta hade inte suttit helt fel

 
 

 Är så sjukt taggad!! För imorgon ska jag och mamma åka till oslo och hälsa på min syster som är där på praktik som frisör. jag saknar henne så sjukt mycket, men kommer dessuto att få träffa några gamla vänner och kolla runt lite mera i huvudstaden, vilket känns jätte kul. Jag far vid 12 imorgon och har fortfaranda väldigt mycket kvar att fixa, måste packa, städa och ska dessutom träffa en del kompisar innan jag far.  Jag sitter fortfarande i sängen så borde ta mig upp och göra klart allt, men vi hörs♥
 

Min måndag

 
 Igår så spenderade jag dagen med Mona och Emma. Vi cyklade till närmsta affär och köpte frukt, kakor och en Cupcake mix, blev faktiskt förvånansvärt gott. Sedan satt på monas soffa och kollade på Harry Potter 7.1 och tog det lugnt. en vääldigt skön dag. 
 
Efter middagen så for jag iväg mot grubbe och träffade några andra fina kompisar, vi såg på en väldigt väldigt dålig som hette "keith",  den var en riktig besvikelse. Efter det så satt vi bara och snackade i en massa timmar.
 
// har förresten börjat twittra igen så där kan ni ju följa mig om ni vill - @sannylofling
 
 
 
 
 
 

14.37

 
 Idag vaknade jag med en brinnande huvudvärk, det har fortfarande inte riktigt gått över och det känns riktigt riktigt drygt, Stannade alltså hemma idag och det enda jag har hunnit göra är att kolla på Mulan och rita. Så det var ju kanske inte så jätte produktivt, men det är inte så lätt att koncentrera sig på mycket annat när man har ont i huvudet..  Ska i alla fall ta mig till träningen och göra mitt bästa för har inte lust att missa något där.
 
Nu ska jag kolla på Glee och äta lunch, vi hörs.

Fredags

 
 
 några cute bilder från i fredags då vi åt tacos hos alice. Det började som en kväll med bara vi fyra men sedan så dök det upp några kompisar, och de kom folk jag knappt kände men det blev en väldigt mysig kväll, var väldigt kul att få träffa kompisar man inte har träffat sedan nian, inte för att det var så jätte länge sedan, men ändå. Alice släppte lös hennes fågel och han sprang runt på golvet och kvittrade. Sen gjordes det lite nattkaffe och någon timma senare när alla hade åkt hem så gick vi och la oss i en mysig liten dubbelsäng♥  
 
 
 
 
 

Iphone 5

 
 
 
 Inte lite nöjd över den här pärlan som jag fick i fredags, tycker att vitt på iphones är så jäkla snyggt och som tur var så fanns det bara kvar någon enstaka vit kvar, hade verkligen ingen lust att vänta längre. Har liksom haft en lånemobil i flera månader nu så kände att det var dags att skaffa sig en egen haha.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Lördags

(lånade bilderna från Linneas instagram..)
 

I lördags åkte jag och dessa snygga brudar till verket och lyssnade på musik, jag har själv aldrig varit där förut men det var faktiskt väldigt kul. Det var inte direkt den musik som jag brukar lyssna på i vanliga fall men det blev väldigt bra när man var där och fick umgås med dessa sköna människor. Tanken att vi kanske skulle till Ålidhem men våra planer förrändrades och vi valde att åka och käka på max istället, Var ett riktigt bra val ahaha.  

Café

 
 
Bilder från I fredags,
 Jag, Johanna, Alice och Linnea cyklade till bibliotekscaféet i stan, vi köpte gott fika och satt och snackade hur länge som helst kändes det som, var riktigt mysigt.
 
 
 
 
 
 
 
 

All the other kids with the pumped up kicks


Några bilder från Teas "sweet sixteen" för några helger sen♥
 
 
Jag har inte varit bäst på att blogga nu på slutet, men det har varit väldigt mycket nu på slutet med skolan och träningar så har liksom inte hunnit med. Ska dessutom ha mitt första prov på fredag i matte så det är jag lite spänd över, men hoppas att det går bra.
 
Idag var jag och min klass på bio, filmen vi såg hette you & me forever..(tror jag..) Den var lite annorlunda men väldigt fin(en dansk ungdomsfilm)
Men blev ganska less för det var bara en massa p12'or där förutom min klass som fnittrade och pratade under hela filmen.*suck*
 
Nu ska jag sova och försöka att ta vara på min sovmorgon, godnatt!

cheerleading/ kanelbullens dag

 
 
Tränigen ikväll var superrolig, vi byggde i typ 2 timmar, sen så överraskade våra tränare oss med kanelbullar och saft eftersom att det är "kanelbullens dag" imorgon. Det var vääldidt gulligt av dem♥ (behövs ju lite reload efter ett hårt träningspass vetniii..!)
 
Är dödstrött så ska ta och försöka sova nu. godnatt mina venneer
 

The Originals

 
 
 
(Måste bara var lite nördig nu och skriva om detta) Jag är en sån som älskar serier, jag kollar på allt möjligt men The Vampire Diaries var en av de första serierna som jag började kolla så jag blev ganska så taggad när jag såg att de har gjort en SpinOff serie från the vampire diaries som heter "The Originals". Det kommer alltså handla om orginal vampyrernas "nya" liv i New Orleans.
 
Är samtidigt lite skeptiskt för det kan ofta bli riktigt dåligt när man delar upp serier så att de bara handlar om vissa "människor" ur den gamla serien, det är ju själva helheten som är bra, Jag brukar kunna lessna ganska fort när de gör så. Dessutom så verkar storyn lite underlig men hoppas att den blir bra ändå.
 
Programet har tydligen premiär redan idag i Usa så vi kommer kunna se första avsnittet imorgon. Dessutom så kommer det första avsnittet på femte säsongen av The Vampire Diaries ut imorgon också, hehe.
 
 
 
 

 
 
 

Eastern Palace

 
Idag så hade jag och familjen en liten "hejdå" middag på eastern palace eftersom att min syster ska åka och jobba i norge flera veckor nu framöver.  Blev riktigt lyckat och maten är riktigt bra där dessutom!
 
 
 

Åh så grymt


 
    Åhh va jag tycker om den här låten,  jag tror att dessa två varianter av den har blivit mina favoriter faktiskt, suttit och lyssnat på dom nästan hela kvällen typ. 
 
ett litet tips bara.