13:56

 
 
Det här är vad jag har gjort idag,
 
-Lyssnat på Lana Del Rey
-Pluggat
-Pluggat
-Pluggat
 
har varit väldigt mysigt för jag sitter så sällan vid mitt egna skrivbord men nu när det har varit så fint väder ute idag så passade jag på. Det väldigt härligt och sitta här och plugga medans solen lyser in, eller *lyste.. Den har ju nästan hunnit gå ner nu redan men ändå. 
 
 

Hungernight

 
Hade en riktigt bra kväll i tisdags!! Vi var på bio till klockan var tre typ och såg Catching fire, det måste seriöst vara årets bästa film. Jag hade typ gåshud under nästan hela kvällen för att filmen var så sjukt mäktig och helt över förväntan. Vi satt dessutom nästan i mitten på dom fetaste platserna i salongen och alla fick dessutom goodiebags. Den kvällen var verkligen perfekt.

Från arkivet

Bilder från i somras.-
 
 
Idag är en riktigt bra dag.
 2013-11-18
 

oslo #2

 
 
 

Oslo

 

en liten bildbomb från förra helgen,
 

Hejsan vänner, var ju som sagt i Norge förra helgen och det var helt underbart. Fick umgås mycket med Joanne och se mycket av Oslo. Vi bodde med Joanne i en väldigt fin och stor lägenhet på femte våningen men eftersom att huset är ganska gamalt så fanns där ingen hiss, vi fick alltså lov att bära upp fyra väldigt tunga väskor upp för fem freeaakiing trappor!! Det var vi ganska otaggade på eftersom att vi hade suttit i flyget/taxin i hela dagen.  Joanne bor väldigt centralt så det gick väldigt snabbt att hitta till affärer och olika restauranger när vi skulle käka.
På fredagen så tog Joanne med oss till frisörsalongen där hon färgade utväxten på mitt hår och fixade med styling m,m. hur skön dag som helst. tack!
 
På lördagen tog vi oss till stan, vi gick genom slottsparken och var på massa fina shoppinggator, vi gick runt i hur många affärer som helst och tillslut så hittade jag en väldigt snygg jacka från Massimo Dutti, blev väldigt kär i den men nu när det har blivit så kallt så kommer jag knappt hinna använda den något i år. Vi köpte dessutom en sugar body scrub från The body shop och ett brunt nagellack från Chanel. Åh jag kommer hela tiden på nya grejer som vi gjorde som jag ska skriva om men nu ska jag ta och lägga ner, ha en trevlig kväll nu alla!