blåsa bubblor

 
 
Fotade lite bubblor idag med syrran, ahah så söt♥ men det var myckeet svårare än jag trodde att få dom på bild men fick väl en och annan, ikvälls så ska jag och familjen äta från subway. åh så gott.
 
 
 
 

B&J

 
Gick med min fina syster igår till affären och köpte lite goglass, sen så satt vi och kollade på " so undercover"  ahah as skön film. Men Joanne somnar alltid när vi ser film så det var bara jag som kollade ändå.. Ikväll så ska jag kanske på laserdome med nicole, men vi får se hur kvällen blir. Förresten, såg här om dagen att upphovsrätten har tagit bort musiken som var i bakrunden på videon jag la upp förut!?!? det sög juu. så ska försöka göra om den snart, men det var så jäkla drygt att ladda upp den.
 
 

Nike ska de va

 
åh så underbara, köpta på stadium för ca 259kr.
 
Äntligen fredag, vi slutade ganska tidigt och jag fick äntligen skoldatorn, myycket smidigare än den jag hade innan, Efter skolan så gick jag på stan med Nicole och Jonas, passade på att köpa ett lås till skolan(kan ju vara bra att ha lixom eller hur?!?) Nu så for dom precis hem efter en picknick som vi hade på mitt rum. godnatt!
 
edited--

Vad vore jag utan dina andetag

 
 
fina malin i skogen
 
 
Skolan började i måndags, och sen dess så har jag varit trött hela tiden och saknar min säng hehe, saknar dessutom mina kompisar som har spritt ut sig på gymnasium omkring i umeå. Sprang omkring hela dagen med alla 1or och gjorde en massa uppdag för poäng(min klass kom tvåa!!). kändes faktiskt ganska bra.
 
Nu ska jag kolla på Grey's och sova lite.  kramhej

bröllop 1

 

Lindas och Samuels bröllop♥
 
 
 
 

Stockholm/tallinn

 
Har nu klippt ihop videon från Tallinn och Stockholm, Äntliiigen är det klar.

i vildmarken

 
Suttit och redigerat några av bilderna från när jag var på picnick med Malin och Emma, det var en fin dag. Vi satt vid älven och kollade på när flera olika människor följde med älven med uppblåsbara båtar, vi bestämde oss för att det var något som vi skulle göra tillsammans någongång snart med resten av gangstersquadet*, sen så åt vi en massa frukt och fotade i den fina skogen. Jag och Emma försökte bada men det gick lite sisådär. Är inte så förtjust i sjögräs så badade bara fötterna. 
 
Imorgon ska jag och syster gå på stan och shoppa, sen blir det att fixa årdning allt till min andra systers bröllop som är på lördag, Känner mig ganska så stressad men det ska nog gå bra. vi hörs.
 
 
 

donuts

 
Hade inte tänkt att åka på Nolia i år, men hade inga andra planer så följde med mamma och micke dit i alla fall. Det började med att kolla in **alla** husbilar och husvagnar som fanns där, sedan blev det att kolla runt bland all mat, man blev typ mätt bara av att vara där inne, sen kollade vi på resten av mässan. Man blev ganska less. Men det slutade med att vi köpte med oss lite munkar och begav oss hemåt, Så det var i alla fall en mysig dag.

Shopping

 
Lite av det som shoppades i stockholm och tallinn, Skittles var typ det bästa jag har smakat så det blev som en ny favorit,♥♥ snälla sverige köp in det ♥♥
 

upptåg

 
 
 vid tre inatt så bestämde vi oss för att ta ett litet nattdopp vid älven, det var helt kolsvart där nere, därför blev bilderna så vackra.(heheh jao) Det var i alla fall väldigt trevligt. Åkte hem till Nicole sen och åt lite nattmat, sen efter det så somnade jag väldigt snabbt.