grönt

 
Lyssnade på Bon Iver igår medans jag satt och fixade med lite bilder som jag hittade i en mapp från i somras. Det kändes som att de passade till mitt "humör" på något sett. Eller de passade in i "sommarstämningen" som jag hade igår i alla fall.
 
 
 

-

 
 En såndär dag där adidasbyxor är ett måste.
har dessutom äntligen börjat kunna använda min Massimo Dutti jacka, har varit för kallt men nu efter en lång väntan är det dags:--)

svar

 
Håller på just nu med att svara på frågorna i ett inlägg, det var dock lite svårare än jag trodde men ahah vi får väl se hur det går. Det blir troligen klart imorgon eller på lördag hoppas jag!

Nike air force

Gick med min syster och hämtade ut dessa beautys idag. Sköna som faan.

vår


Shit, nu är det inte länge kvar.

gårdagen

  Min fina systerson och en liten birdyy

-

 
 Från när jag, Tea och Malin var på bildmuseet tidigare i år.
 

gamla kameror

Kollade på lite gamla kameror idag hos min syster.

Eastern palace

Igår när jag åt en riktigt god middag med familjen på Eastern palace.

frågestund


///gjorde ett lite halvfult collage för detta inlägg så att det inte skulle se lika trist ut//
 
Har funderat på att ha en frågestund nu ett tag men jag har inte riktigt tagit tag i det någon gång. men nu idag så fick jag en kommentar från någon som frågade efter det,  så kände då att jaa hmm nu är det nog dags.
 
Så grejen är alltså att ni nu kan fråga mig vad som helst i detta inlägg och jag kommer om några dagar göra ett nytt inlägg där jag svarar på frågorna. såå fråga på
 
 (kom ihåg att detta är inte ask så fråga inte sånt som jag antagligen inte kommer svara på) :-)
 
 

---

 
Hittar lite gamla och lite nyare bilder i mitt arkiv som jag verkligen inte gillade när jag tog dom, men nu när jag kollar igenom bland mina mappar igen så känns dom typ helt ok

sjuk

vaknade upp sjuk idag, har bara tagit mig upp ur sängen en gång idag och det var för att få fika på waynes av min fadeR. Det var mysigt
 

11:00

Det hade inte suttit helt fel med en resa eller lite miljöombyte just nu.

nu är dom beställda

(bild från weheartit.)

snabba

 
 
Har haft en jättemysig helg, jag har hängt med kompisar, varit på stan och testat raffiga glajjor. sedan kollat på grubbeskolans revy. Tycker helt ärligt att den var jättebra, kanske nästan bättre än vad våran var förra året.(Men såklart inte riktigt för vi var bäst lolz)
 
Har slutat för ett tag sen men sitter kvar i kafeterian här på skolan och försöker få undan lite pugg. Har ett historieprov på torsdag om första och andra världskrigen och jag har inte ens kollat på mina anteckningar än. Jag ska dessutom skriva klart en "uppsats" om språksociologi på svenskan som ska vara klar till idag egentligen. Gu, hur hinner man ens med.