tb

 
 
Gamla stan i tallin är väldigt vacker .
 
Sitter och försöker skriva på min "individuella idrottsutvärdering" som ska lämnas in någon gång i veckan. Har dock väldigt svårt att fokusera för det är så mycket annat som lockar (typ photoshooop) Har dessutom nyss städat upp på mitt rum och är väldigt sugen på att rita och typ måla naglarna. så den här utvärderingen skjuts bara upp mer och mer som ni kanske hör. aja
 
 
 
 
 

4st

 
några till på Frida Dee
 
 
Är så sjukt seg. Hade bestämt mig för att jag skulle plugga jättejätte mycket idag men har inte ens öppnat matteboken eller gjort något annat viktigt. Förutom att jag har suttit och redigerat bilder men det är ju som en annan sak. ((((Någon som vet hur man kommer igång med plugg?? ge mig hemligheten snälla)))
 

vezzo

2 4   m a r s
 
 Sov över hos alice i deras nya lägenhet i fredags. Dagen efter så gick vi upptidigt för att vi skulle till gymmet sedan åt vi en asgod lunch på vezzo.
 

mhmm babes

 
 
Snart är ni mina

Frida Dee

 
 Några bilder från i söndags då jag fotade Fridas pressfoton.
 
Ni borde alla gå in på Facebook och gilla hennes nya officiella sida "Frida Dee"!
 
 
 
 
 

16 mars

 
 
*är dålig på att blogga men när jag väl gör det lägger jag upp typ 10 inlägg*
 
 Månadens surfmängd tog slut för mig idag, var inte redo för det beskedet riktigt än direkt. Jag är dessutom ute i bushen just nu så har knappt något fungerande wifi heller, men what to do liksom.
Har då Istället spenderat dagen med att pluggat, varit med familjen och gått på en riktigt lång promenad med min syster. så det var mysigt. Kändes väldigt skönt att stanna hemma och ta det lugnt. Vi är dessutom lediga tills på onsdag pga utvecklingssamtal så har ju liksom ganska mycket frihet kvar hooho

Fredag

 
 min fredag i några simpla mobilbilder
 
Jag och mina vänner gick ner på stan efter vi hade slutat och köpte väldigt god lunch på Costas. Vi satt där i ett par timmar och pratade om allt möjligt innan vi sedan gick på stan.