autumn leaves

 
 

Hade en heldag med media idag i skolan, det var väl kul men man blir riktigt trött, och less när saker inte riktigt funkar som man vill att det ska göra. 
Jaf ska dessutom sitta med ett Foto arbete nu sen plugga matte. en riktig party kväll!
 
 
 
 
 
 
 

Produktiv

 
 
 En sköning som jag har lyssnat på under kvällen.
 
shit asså, vet inte hur det gick till men jag har gjort ganska så mycket sen jag kom hem från skolan faktiskt.
1. Ätit på max med några fina kompisar.
2. Klippt håret.
3. varit ute och sprungit.
4. Pluggat.
.

Take away

Igår var jag på stan med Malin och Emma, Jag var på jakt efter en present till min vän tea som skulle ha en födelsedagsmiddag på kvällen, så jag hade ju lite bråttom,(det blev i alla fall en byxdress fast med shorts..) vi gick sen förbi waynes och köpte lattes(fancy, i know) sen så när jag kom hem så hade jag ganska bråttom iväg igen. men det var i alla fall en bra dag.
 
Nu har jag ganska nyligt kommit hem från cheerleadingen, var en rolig träning men jag var sjukt seg idag! hade dessutom ont i huvudet så det var kanske inte en så bra combo. Nu ska jag äta lite lunch sen plugga. vi hörs!
 

oh I feel overjoyed

 
 
 
    Inte för att skryta alldeles för mycket men jag måste bara berätta att jag ska ha sovmorgon imorgon igen hehe:))))) Har varit ledig eller haft sovmorgon typ varje dag den senaste veckan och det har inte vait helt fel! 
 
Nu ska jag fika och kolla på How i met your mother sen gå och sova. godnatt!

Ledig


Haft en skön ledig dag idag, vaknade ovanligt sent för att vara mig och gick upp där vid 12. Sedan gick jag ut på en "fotopromenad" men kände inte att jag hade så mycket inspiration och var dessutom ganska trött i huvudet så vandrade hem efter en halvtimma ungefär.
Har annars knappt gjort något annat än det idag känns det som. Jag har dessutom lyssnat ganska mycket på avicii's  nya album, riktigt skön är den.

Scones


Idag bakade jag scones. Brukar nästan aldrig baka så det kändes ganska kul. Har dessutom suttit hela kvällen med en fotoläxa från skolan och blev precis färdig, så nu ska jag gå och ta ett skönt bad. vi hörs!

sevärd


Såg på typ världens bästa zombiefilm igår! Den handlar alltså om Brad pitt(vem gilllar inte brad pitt liksom..!?) som är typ fd militär, men slutade med det och valde att vara "hemmafru" istället, ville hellre vara hemma och ta hand om familjen. Men sen när hela världen brakar samman så vill då hans gamla chef att han ska komma tillbaka och hjälpa till att hitta källan till spridningen och därmed hitta ett botemedel. den är verkligen helt sjukt bra!

September

 
Höst

 
Lite saker som inte skulle sitta helt fel nu när hösten är här.
 
Var med Nicole och Jonas igår, vi såg på the conjouring och sen valentines day. Sen så hann klockan på något sett bli 5 innan vi alla somnade i nicoles säng. Mysig kväll♥ sen så efter det så har dagen varit väldigt lugn, plockade bort lite på rummet, tände en massa ljus och kollade på film. nu ska jag sova och typ aldrig stiga upp för vissa av oss är lediga imorgon. hehe, godnatt!

stort tack

 
 
Måste bara skriva ett litet inlägg och tacka Linnea Brännström, hon har varit en ängel och hjälpt mig att fixa min design. Länk till hennes blogg är i menyn!
 
Tack du♥
 
 
 
 
 

Mortal instruments

 
I söndags var  jag med några kompisar och såg på mortal instrument, Den var ganska annorlunda men samtidigt väldigt bra måste jag säga.
 
Herregu, det har hänt så mycket de senaste dagarna som jag har velat skriva om här men då har jag hela tiden blivit upptagen med träning, plugg eller liknande. Idag så var jag och min klass på Nydala och orienterade i skogen sen så gjorde vi en massa "teamwork" lekar och lagade mat tillsammans, var väl ändå en ganska trevlig dag.
Imorgon så är jag ledig från skolan, sen så har jag bara två lektioner på fredag och är ledig sen på måndag igen. sjuuukt skönt!
 

hawt

tror nästan att vi tre behöver byta profilbild på facebook nu.^
 
Idag har det varit en ganska galen dag i umeå, för er som inte har hört om det så var det i alla fall en grupp "nynazister" som gick omkring och delade ut lappar och sprang runt och demonstrerade med sina fanor. fyfan, Men sen så var det en grupp starka männoskor som stod och demonstrerade emot dem ropade "inga nazister på våra gator" då  blev dem tydligen våldsamma mot människorna i deras omgivning. Som tur var så kom polisen men det där är ju helt sjukt. Det har dessutom hänt så mycket redan i umeå. känner knappt igen stan:(
 
Var i alla fall på stan men Emma, Jonas, Malin och Nicole idag. Jag gick och köpte brända mandlar och sen så satt vi i en park och hade det trevligt. Superman kom dessutom och stannade upp mig och nicole och frågade om han fick ta en bild med oss. vi är ju liksom såå kända nu för tiden*host*
 
 
 

sushi!

 
Ikväll käkade jag sushi med familjen, det var riktigt gott(åt dessutom med ett par balla rosa hello kitty ätpinnar)))
 
Idag så slutade jag 12:40 så sen dess så har jag städat och kollat på devious maids och försökt att fixa lite med disignen till bloggen men jag blev lite less när det inte riktigt gick som jag ville så jag slutade bort det projektet får fortsätta med det en annan dag. Ikväll så ska jag vara med Nicole och jonas och vi ska ha filmkväll, det blir trevligt. Ni får ha en bra fredag, hejdå.

 
 

sallad<333

Några underbara kvalitetsbilder från dagen!
 

Idag så hade jag en underbar sovmorgon till 11.40 så jag steg upp där vid 9.30 för att då så hade jag tid att sitta och äta en as god frukost(frukost är liksom det bästa som finns!!) Sen så for jag iväg till skolan bara för att ha en enda lektion som dessutom var på eget arbete för att vi var utan lärare hela dagen så då satt jag och en kompis och gjorde klart ett arbete på svenskan där vi skulle söka upp källor och liknande vilket var ganska drygt men vi blev ändå klara ganska snabbt.(applåder") Efter det så slutade vi så då for jag hem och gjorde Toast's till lunch och dom blev jätte goda dom med. sen så när jag hade suttit i ett par timmar hemma så var det bara att cykla tillbaka till skolan igen för då skulle min klass och några fler estet ettor på skolan att få se en föreläsning om Kulturhuvudstads året som kommer. Det var Fredrik Lindegren som var där och pratade, det är han som är chef över allt med Umeå som kulturhuvudstad. Han var väldigt bra på att prata och jag blev sjukt taggad på Umeå 2014 måste jag säga!
 
Efter det så for jag hem och sen ganska direkt till affären med syrran för då skulle vi köpa middag till oss på Ica. Sen vid åtta hade jag träning i två timmar, och fick en öm handled ,typiskt:((  När jag kom hem så åt jag lite natur godis med mamma. Det var nog allt som skedde på min otroligt spännande dag, nu ska jag sova så att jag inte dör imorgon. Godnatt!

träning

 
 
Idag så slutade jag 15.40, drygt. vi hade dessutom orientering på idrotten idag var ganska brutalt för att mina muskler var helt körda från cheer träningen jag var på igår kväll.
Hade verkligen planerat att jag skulle träna jätte mycket på sommarlovet men det blev som aldrig riktigt av vilket var synd för jag kände mig inte 100% förberedd. ska i alla fall komma igång nu, var till och med ute och sprang en härlig runda vid älven efter skolan idag vilket var väldigt skönt. 
 
Nu ska jag kolla på Devious Maids och bara mysa för imorgon börjar jag 11.40. najjsss.

subway

 
 
 
 gårdagens middag, inte dålig! Idag ska jag försöka plugga en massa, eller jag ska göra matte sen så ska jag försöka göra en seriefigur till våran digitalt skapande lektion. Ttyckte att det var riktigt kul att rita seriefiguer, alltså sånna där "retro comic" från typ gamla superhjälte tidningar. så det har jag hållit på med en del nu på slutet. 
 piz