02.12

 
 
Klockan är lite för mycket just nu för att sitta och redigera men det blev så kul så jag kunde inte låta bli (Naturligtvis så dog datorn medans jag höll på så ganska less blev jag där ett tag men ville verkligen göra klart bilderna jag tog från skohgen så här är ett exempel^) Nu ska jag försöka sova. godnatt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Utsikt

 Utsikten från vårat fönster på färjan,
 
Snart blir det grillat med hela familjen, det blir som en "hejdå middag" för att syrran far till Spanien imorgon, kommer sakna henneee. sen ikväll så blir det film och kolla ikapp på PLL. vill ju inte att någon ska råka spoila. 
 
"19 dagar kvar tills skolan börjar"    whaat, har knappt haft sommarlov alls känns det som.. även fast jag har gjort hur mycket som helst. Lite mysigt käns det ändå, ibland. men mest tragiskt. fast skolan känns ändå ganska spännande. aja nu ska jag gå och äta och bli på bättre humör. 

stockholm-tallinn 1

 
Tallinn, 
 
Herregu va kul jag har haft, måste säga att gamla stan i tallinn är så sjukt vacker! Dom har dessutom jätte bra mat också. Bodde på ett fint spa-hotell med mamma där nästan halva hotellet var en pool vilket var ganska najs. Kändes väldigt mysigt att komma hem i alla fall (skönt att sova i sin egen säääng) så nu ska familjen äta god mat och ha filmkväll. 

Åsele marknad

 

Drog ihop ett collage från nicoles och mitt instagram, för jag har nu kommit hem från helgen som jag har spenderat i åsele. Där har det skett mycket kul. Träffade massa sköna människor, lärde känna nya vänner, såg De vet du och testade kandaliserade äpplen, var och for några åk på tivolit, åt mat, pizza for life liksom. sen har vi gjort en massa annat kul. Tog fler bilder på min systemkamera och videos så ska fixa med det när jag kommer hem från stockholm. Ska upp klockan 5 imorgon bitti för att ta flyget till huvudstaden, känns lite smådrygt men kul ändå, får väl sova på flyget ahh, 
 
 
 
 
 

In the making- frappuccino med chokladsmak

 
 Detta kan vara något av det godaste jag druckit, Jag och nicole gjorde dessa för några dagar sen när det var väldigt varmt ute, de var en väääldigt bra dag. (okej, nicole gjorde dom, har ingen aning om hur man gör frappuccino, jag stod mest på sidan som ett moraliskt stöd..)
 
Nu så kommer jag måste dra igång med packningen snart eftersom att jag är sämst på att veta vad som ska tas med. Jag ska alltså följa med Nicoles familj till Åsele där vi ska träffa en massa vänner och ha det kul, sen när jag är tillbaka från därifrån så kommer jag bara hinna hem så ska jag och mamma iväg igen till stockholm sen till tallinn, sen när vi kommer tillbaka där ifrån så kommer vi stanna i stockholm i typ 5 dar. Så kul det kommer bli!! men är ganska osäker på hur det kommer vara med internet under den här tiden. så vi hörs när vi hörs!♥

hot guurlsss

Några bilder från när jag malin och jullan levde on the edge, nämen det var en riktigt mysig natt, for runt och försökte hitta mat på stan typ klockan 1 men då valde vi godis på nattöppet istället, sen så satt vi ute väldigt länge tills vi tillslut gick och la oss, sen så åt vi frukost på waynes, fick då min efterlängtade latte med chokladsmak, blev dock istället vitchoklad istället men det var nästan lika gott.  godnatt.

Levi's

 
 Idag så har jag legat och solat med systern min, man vill som passa på eftersom att det regnar nästan varje dag på sommaren i detta  jä**la landet. ursäkta språket, älskar Sverige men man vill gärna att det ska vara soligt när det ändå är sommarlov. Ikväll kommer nicole hit och vi ska kolla på pretty little liars.det blir mys.
 
 

Nikon d7000

 
Har helt glömt att berätta om min nya kärlek, köpte alltså min drömkamera för några dagar sen och den är hur underbart bra som helst. kommer ta med den här vars jag än går haha.♥
   
 
 
 

älskar dessa lediga dagar

 
Emmas söta kissemisse^
 
Kvällen kommer spenderas med favorit chipsen och teen wolf. skööönt.

bästa dagen någonsin

 
Efter en lång väntan har antagningsbreven äntligen kommit med goda nyheter. Jag går nu alltså i ett senior fortsättarlag, är så jäkla lycklig. 

Grattis hunk

 
Från emmas födelsedagspartaj, Det var så himla kul och mysigt att träffa alla fina kompisarna. Det känns som att det har gått flera månader sen vi träffades men så länge var det inte riktigt haha. vi gjorde egna pizzor och en asgod efterrätt med massa frukt och choklad. sen så fick emma en hel "hipster-outfit" som hon passade väldigt bra i, kommer fungera bra nu när vi ska börja på midgård haha. Sen så sov jag över hos nicole och vi nördade youtube tills klockan var 3, en väldigt mysig dag var det.

a black and white wedding

 

Bröllop

 

Bilder från i lördags när min älskade syster gifte sig med johan♥